Berlingske Business, Radio 24syv og EU

Det er ikke kedeligt i øjeblikket !

Sådan kunne overskriften godt være på den seneste uge i crowdfunding land aka booomerang aka Michael Eis. Startede med en tur i Radio24syv, Millionærklubben Aften, om aktie crowdfunding (equity crowdfunding). Berlingske Business skrev to store artikler om crowdfunding - både reward baseret (booomerang.dk) og aktie crowdfunding (crowdinvest.dk). Du kan læse den ene her. Som om det ikke har nok, smuttede jeg søndag til Bruxelles, da EU afholdte en høring om crowdfunding i EU - og efterfølgende en workshop, for platformsindehaverne i EU. Vi var cirka 18 med til den workshop + embedsmænd fra EU.

Høringen var en sjov oplevelse, og det slå mig at 'barnet' er ved at blive voksent. Som i, hvor er vi noget langt - og så alligevel lang vej endnu. Jeg er igang med et blogindlæg om dagene i Bruxelles. Indtil da kan du, hvis du har interessen, lige se min Storify med tweets fra dagen i Bruxelles.

Så da jeg landede i Kastrup Lufthavn sent tirsdag aften denne uge var jeg lidt 'bustet'. Men sikken en uge. Fantastisk, og tak til alle for de mange tweets, kommentarer og post - det luner når musikken spiller, på vej hjem i toget kl 02 !
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 7. juni, 2013
Partnerskaber