Ballet D'Action - crowdfunded på booomerang.dk

YES - så gik filmen Ballet D'Action over de 100 % funding, og projektet er slut og dermed Danmarks første crowdfunded filmprojekt på booomerang.dk :-)

Projektet er et skole eksempel på hvordan det skal gøres. Teamet bag Ballet D'Action fik 'skruet' et rigtig godt crowdfunding projekt sammen. Indeholdende god projektbeskrivelse, fantastisk video og SUPER gode incitamenter - watch and learn out there. Det er godt arbejde, lige efter bogen. Fundingen forløb godt, og underbyggede egentlige bare at løbetiden naturligvis også skal planlægges. Projektet løb i 53 dage, og opnåede 100 % funding efter 58 dage. Beløbet taget i betragtning er det en rigtig projektperiode. Større beløb = længere tid. Da crowdfunding stadigvæk er i sin start i Danmark, må vi alle nok påregne længere tid, selv ved mindre beløb. Det gør ikke noget, synes vi her på booomerang teamet, sålænge det bare lykkes. Og det gjorde det med Ballet D'Action ! Nu glæder vi os til premier aftenen den 03.10.11 i DAGMAR biografen i København - og for mit eget vedkommende min ny titel som executive producer (yihaaaa).

Og lad os så kommer videre til de næste crowdfunding projekter der venter og kommer.

En lille opfordring; Spred budskabet om booomerang.dk og crowdfunding i alle dine netværk. En betingelse for, at vi kan få crowdfunding på skemaet er at vi får projekter ind på booomerang.dk. Så alle projekter der egner sig til crowdfunding skal vore vej - så vi i fællesskab kan få gjort crowdfunding til en ny og mere direkte måde at finde finansiering på. Vi gør hvad vi kan, men sammen kan vi gøre endnu mere.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 26. september, 2011
Partnerskaber