Åbent brev til rød og blå: skal vi ikke sætte crowdfunding på dagsordenen?

Tillykke til den nye regering. Vi opfordrer til at få arbejdstøjet på og komme i gang. Der er nemlig vigtige 'slag', der skal udkæmpes. Et af de 'slag' er finansieringsmulighederne for iværksætterne og de kreative i Danmark, noget vi selvfølgelig beskæftiger os meget med her hos booomerang.dk.

Vi vil gerne give en 'hånd med på vejen' i det arbejde, der ligger foran jer og arbejde for, at det bliver nemmere at finde sin funding uanset hvilket kreativt projekt eller godt initiativ, man har gang i som iværksætter. Vores bidrag til jer er at introducere jer for crowdfunding og de muligheder, der ligger i den for netop iværksætteriet. Så skulle I have lyst til at vide mere om mulighederne i crowdfunding, så sig endelig til. Vi tager gerne til Christiansborg og taler med alle dem, der vil lytte og være med til at få crowdfunding gjort til et reelt alternativ, når nu de fleste andre muligheder er lidt 'iskolde' i øjeblikket.

Vi hænger os ikke i om, du er fra rød eller blå blok, men hvis du mener, at det er kreativiteten og iværksætteriet, der skal bringe Danmark videre - og være med til at videreføre det velfærdssamfund, vi kender i dag - så book et møde i vores kalender, og vi vil fortælle dig om mulighederne med booomerang.dk og crowdfunding. Skulle det endda komme så langt, at der er 'hul igennem til Christiansborg' - så prøv at kigge lidt på USA inden vi mødes. Her er der netop opnået flertal for den del af Obamas jobplan, der handler om at gøre crowdfunding 'legal' og fritage fundingformen for skat og moms helt op til 1. mio USD. Bare som inspiration inden vi mødes.

Vækst, jobs og skatteprovenue er normalt ikke noget, vi taler om her hos booomerang, men vi kan ikke lade være med at synes, at det måske også er noget af det, der er behov for herhjemme i Danmark. Og det var da også på tapetet i valgkampen hos både blå og rød blok. Så måske det er en rigtig god idé at mødes og få sat crowdfunding på dagsordenen?

Så uanset om du hedder Helle Thorning, Ole Sohn, Lars Løkke, Bjarne Corydon, Thor Möger Pedersen, Lars Barfoed, Margrethe Vestager, Pia Kjærsgaard, Morten Østergaard eller Uffe Elbæk - ja - eller er en af de andre 179 personer, der arbejder på Borgen, så ring eller skriv.

Vi vil så frygtelig gerne have, at I finder ud af, hvad crowdfunding og booomerang.dk er!

PS: Vi har ikke tænkt os at arbejde 12 minutter mere med booomerang.dk og crowdfunding. Vi gør det gerne hele dagen.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 6. oktober, 2011
Partnerskaber