2 kr

For lige at sætte en ting på plads - så er vi helt vilde med at arbejde med booomerang og crowdfunding. Så 'vilde' at vi tager penge med på arbejde hver dag og smider i den store booomerang kasse. Ingen tudekiks her ! Jeg har netop selv valgt at starte booomerang, og jeg betaler alle girokort af egen lomme.

Man behøver ikke være Einstein for at regne ud, at indtil videre er det en underskuds-forretning der basker. Mit formål med booomerang og at introducerer crowdfunding i Danmark, har aldrig været at skulle tjene mange penge på det - købe en villa på Strandvejen og nyde udsigten. Slet ikke, så havde jeg nok fundet på noget andet ! Det er af mere idealistiske årsager, og som skrevet mange gange her på bloggen: fordi det er så oplagt et funding alternativ til iværksætter Danmark, at det er en fornøjelse at arbejde med det. Hver dag (og nogen gange nat).

Pr. 1. Juli i år er det så blevet 2 kr. mindre sjovt pr. transaktion vi tilbagefører. Forklaring kommer her:

Nets/Teller (kan efterhånden ikke finde ud af hvad de hedder), men altså dem der har mere eller mindre monopol på at gennemføre betalinger på nettet, har pr. denne dato indført til krediteringsgebyr ! Yeps, og det er et gebyr jeg som indehaver af booomerang IKKE må sende videre til dig som funder ! Det skal jeg betale. Transaktionsgebyret, som opkræves ved en donation til et projekt, og som går til de udgifter der er hos Nets/Teller for at gennemfører betalingen går lige i deres lomme - og må gerne opkræves hos dig, der giver penge til et projekt. Men altså ikke krediteringsgebyret.

Sur røv - alene igår kostede det mig 140 kr. af egen lomme, da et projekt med 70 funders ikke nåede sine 100% i funding.

Jeg har talt med Nets/Teller idag - og det gebyr MÅ BARE IKKE OPKRÆVES. Punktum.

Det ødelægger ikke mit gode humør - bare rolig. Det får mig heller ikke til at droppe booomerang og crowdfunding - bare rolig. Men det får mig til at skrive dette blogindlæg og i bedste crowdfunding stil henvise til dette lille link: Støt booomerang !

 

Tak///michael
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 2. oktober, 2012
Partnerskaber