137,37 % på 30 timer

Hæsblæsende travlt - fantastisk !


 

Altså nogen gange går det så stærkt at man ikke kan følge med - sådan har det været længe her på booomerang, men i særdeleshed det sidste 48 timer. Jeg havde, for at være ærlig, ikke set det komme.

Da jeg trykkede på UDGIV knappen i administrationsdele af booomerang.dk havde jeg ikke forestillet mig, at vi her efter 48 timer med Ninna's projekt stod lige her hvor vi står nu. Ganske uforudsigeligt, sjovt og fantastisk. Har ikke lige overblikket endnu, men vestjyderne har 'sparket' r## i crowdfunding land på booomerang.dk.

Midt i det hele fik Ninna, så en opringning fra et label der gerne ville 'signe' med hende - om det var tilfældigt eller på grund af crowdfunding projekt vides ikke (optimist som jeg er, tror jeg selvfølgelig på at det var derfor) - så istedet for at lave en EP, bliver det nu til et helt album. Alle incitamenter blev lige opgraderet, til samme 'pris' !
Pressen har historien flere steder - så jeg tror faktisk jeg iler videre. Der kommer en update her på bloggen ved lejlighed, men ellers følg med på vores facebook og twitter !
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 23. august, 2012
Partnerskaber